Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ГТВ

/ALFA ROMEO GTV 1998 2.00/
    Здр. колеги от скоро съм с тази прекрасна машина, но искам да Ви попитам дали е нормално при палене когато колата е студена оборотите да падат после пак да нарастват без моя намеса но когато загрее като че ли проблема изчезва..... това което съм сменил по нея имам чувството че ме изпързаляха: масло valvolin 10w40,ролки,ремъци и филтри 830лв. с работата дали е така нз....
    GTV 2.0 TS 16V 1998
    HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Първо честита колица да си я караш без проблеми ! На мен също ми излезна толкова иначе е по ниско принципно !
    ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Демек и за двамата се отнася, като търсите услуги в скъпи сервизи е толкос.. че е много сложно половината неща сам да си ги свършиш дори
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

На мен ми бяха скъпи частите иначе 100 лв ми взеха за подмяната на всичко и презацепването на ремук
        ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Мерси за пожеланията ,иначе разбрах че съм се прецакал ама кво да се прави,когато човек не разбира от дума......нищо това да ми е за урок пък следващия път вече ще се мъча и сам .иначе като цяло колата ме радва на 100 % и сигурно никога няма да ми омръзне.Дано не ми създава ядове ама и да има нещо се надявам на помощ от ваша страна
          КЪДЕ ЩЕ МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ ДИАГНОСТИКА И КОЛКО ПАРИ ДА ПРИГОТВЯ
          БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
          GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

Бобо за диагностика. В Общ технически му има адреса на сервиза и телефона. той е човека! По принцип много малко хора разбират от нашите кошници така че се ориентирай към Бобо и Лисан. Ако имая въпроси от всякакъв тип във връзка с колата се обади и питай - няма нещо което да не съм правил по мойта

0887 38 70 17 Боян
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Благодаря за инфото колега, вчера се видях с един познат който ми каза че в александър ауто са докарали нов стенд единствен в България и се чудя дали да не отида и до там....прочетох много неща за въпросния сервиз и наистина съм в дилема но смятам да ви послушам и двамата
              GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kvo
                Благодаря за инфото колега, вчера се видях с един познат който ми каза че в александър ауто са докарали нов стенд единствен в България и се чудя дали да не отида и до там....прочетох много неща за въпросния сервиз и наистина съм в дилема но смятам да ви послушам и двамата
                Колега ако не бързаш много ела на срещата в Неделя в 14ч. на Ал.Невски и ще обмениме инфо за всичко...с каквото може да сме полезни!!!
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Благодаря за поканата , надявам се че ще успея да дойда за да разбера някои от нещата които ме вълнуват.
                  GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

Working...
                  X